Bruk av kortet

Hvor store kjøp kan jeg gjøre med mitt Diners Club?

Svar:

Ditt Diners Club har ingen øvre kjøpsgrense, men hvis du skal gjøre et større kjøp (over 50.000 kroner) kan du gjerne kontakte vår medlemsservice og informere om det.

Hjalp den informasjonen deg?
Kan jeg bruke kortet mitt i utlandet?

Svar:

Når du har med deg kortet på reisen kan du alltid handle og skaffe deg kontanter uten å behøve å veksle til lokal valuta før du reiser.

Tenk over dette før du reiser utenlands:

  • Sjekk kortets utløpsdato før du reiser, så du er sikker på at kortet er gyldig på hele reisen din. Utløpsdatoen finner du på kortets forside.
  • Pass godt på kortet, spesielt på markeder og lignende steder. 
  • Når du betaler med kortet i utlandet kan du bli tilbudt å velge valuta for kjøpet. Vi anbefaler at du alltid velger den lokale valutaen, og ikke norske kroner. I de aller fleste tilfelle får du bedre kurs hvis du velger å belastes i lokal valuta.
  • Pass på at du alltid har telefonnummeret for å sperre kortet: (+47) 21 01 53 00. Du kan ringe døgnet rundt.

For at du ikke skal betale dobbel forsikring, sjekk først hva som dekkes av din hjemforsikring. I kortet ditt inngår en god reise- og avbestillingsforsikring hvis du betaler reisen med kortet.

Hjalp den informasjonen deg?
Hvordan kan jeg velge min egen PIN?

Svar:

Hvis du vil velge din egen PIN, så ring medlemsservice. Av sikkerhetsgrunner tar vi ikke imot kortinformasjon på e-post.

Pass på at du har kortet ditt i nærheten når du ringer.

Når vi har snakket sammen, sender vi deg et brev med informasjon om hvordan du enkelt velger din egen kode. Det må du gjøre i løpet av 10 dager.

Hjalp den informasjonen deg?
Jeg har flyttet, hvordan forandrer jeg adressen?

Svar:

Ring medlemsservice, så hjelper vi deg.

Hjalp den informasjonen deg?