Diners Club-kortet opphører i Norge

Etter mange års godt samarbeid med våre medlemmer, har vi besluttet å legge ned kortvirksomheten for Diners Club i Norge fra 31. mai 2019. Frem til da kan du bruke kortet ditt som vanlig. Vi har samlet noen vanlige spørsmål og svar vedrørende kortet ditt.

Til spørsmål og svar

Vi jobber alltid for våre medlemmers beste. Derfor ønsker vi også fremover å kunne tilby deg en god og enkel måte å handle på. Siden Diners Club er et heleid datterselskap av SEB Kort, kan vi tilby deg å prøve et av våre andre kort til rabattert årspris.

Tilbud om SAS EuroBonus Mastercard

Har du SAS EuroBonus Diners Club og ønsker å fortsette å tjene poeng, er du velkommen til å søke om et SAS EuroBonus Mastercard eller SAS EuroBonus Mastercard Premium. Les mer og søk på saseurobonusmastercard.no

Tilbud om Eurocard

Velg mellom Eurocard Gold eller Eurocard Platinum. Disse kortene har i likhet med Diners Club heller ingen øvre kjøpsgrense.

Eurocard Gold 0 kr første år* (ordinær pris 645 kr/år) 
Eurocard Platinum 0 kr første seks måneder (ordinær pris 1 650 kr/år)

Søk om kort her

Søk om Eurocard Gold
Søk om Eurocard Platinum

Ønsker du å vite mer om kortene og se hvilke alternativer som passer best for deg før du søker, finner du mer informasjon under. Husk å bruke søknadslinkene over for å få det riktige tilbudet.

Sammenlign kortene

*Gjelder kun hvis du ikke allerede har et Eurocard.