Sikker kortbruk

Kortbruk er enkelt og ofte smartere enn å betale med kontanter, enten du handler på nettet, i en vanlig butikk, på reise eller hjemme i Norge. Når du betaler med kortet ditt er du ikke ansvarlig dersom du blir rammet av kortsvindel, så lenge du ikke har vært uaktsom med kortet ditt. Behandle derfor kortet ditt som den verdisaken det er.

Se våre tips om kortsikkerhet
Hvordan kan jeg være trygg når jeg handler på nettet?

Betal med kort i utlandet

Diners Club fungerer over hele verden, og du kan bruke det både til innkjøp og ta ut kontanter. Når du betaler med kort i utlandet, kan du bli tilbudt muligheten til å velge hvilken valuta du ønsker på kjøpet. Vi anbefaler at du alltid velger den lokale valutaen i stedet for norske kroner. I de fleste tilfeller vil du få en bedre pris hvis du velger å betale i lokal valuta.

Vår oppgave

Vi i Diners Club arbeider kontinuerlig for å opprettholde sikkerheten. Vi gjør dette ved tjuefire timers overvåking av transaksjoner som vi anser som mistenkelig. Vi har lang erfaring og gode rutiner for å håndtere eventuelle mistanke om kortsvindel, og vi tar raske grep for å minimere skaden.

Hvis vi oppdager at du som kunde har blitt utsatt for kortsvindel, vil vi alltid kontakte deg. I hovedsak vil vi ta kontakt på telefon for raskt å kunne sperre kortet, men vi kan også ta kontakt via SMS eller e-post.