Diners Club-kortet i Norge har opphørt

31. mai 2019 opphørte Diners Club i Norge, og kortet ditt kan ikke lenger benyttes. Internasjonale Diners Club og Discover-kort vil fortsatt bli akseptert i Norden.

Forretningsmannen Frank McNamara var på restaurant i New York og havnet i en pinlig situasjon da regningen skulle betales. Han oppdaget at lommeboken lå igjen på kontoret. Heldigvis kom hans kone ham til unnsetning, og kunne ta seg av regningen. Men han lovet seg selv at dette aldri skulle skje igjen. Ett år senere, i februar 1950, besøkte han på nytt Major’s Cabin Grill med partneren Ralph Schneider. Da regningen kom, betalte McNamara med et lite kort av papp – i dag kjent som Diners Club. Denne episoden blir kalt Det første måltidet, og banet vei for verdens første betalings- og kredittkort.

Vi takker alle våre medlemmer for et godt samarbeid gjennom alle år!

Hva skjer fra 1. juni 2019?

Les mer om hva som skjer med tilleggstjenester dine, loungebesøkene dine eller hvis du for eksempel har utestående saldo på kortet ditt.
Les mer

Fakturaer og saldo

Så lenge du har saldo igjen på kortet ditt vil vi fortsatt sende fakturaer som vanlig, og du kan fremdeles se alt ved å logge deg inn på Mitt Kort

Reise- og avbestillingsforsikring

Reiser du  har betalt for før 31. mai 2019 vil dekkes av forsikringen.
Les mer om reiseforsikringen

Reklamasjon på kjøp

Har du ikke fått varene dine, eller er blitt feilaktig debitert? Vi hjelper deg hvis noe har gått galt.
Les mer om hvordan du reklamerer

Betingelser

Se pris og betingelser for våre kort.
Diners Club privatkort
SAS EuroBonus Diners Club